And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
hang out.
Sunday, December 2, 2012 | 8:57 PM | 0 comments


Assalamualaikum helloo gurlzzzz kahkah okay gedik-,- malam tadi dapat text, fateng takdapat join harini. one word, kecewa. hmm sedih sangat nangis sampai tertidur. yelahh, rindu gila dengan dorang. dah lah 12.12.12 ni takdapat join ;( sumpah sedih gila tahap cicak mati kena lastik malam jumaat ;( okay merepek errrr.

text fakharul jugak tanya dia dapat pergi and dia reply "saya pergi lah awak, dengan izin Allah" hihi yeayyyy. seronok kalau ada awak tahu ;p mana saya pergi mesti kena ajak awak ;p

us ;)

well teka sebenarnya harini meera pergi mana? sunway pyramid lah apelagi ;p *ameera, arissa (opah), fatin nazirah (kakak), fatin nazurah (adik), fakharul, nizam, adik anis and hana ;)* hoho pagi tadi bangun pukul 6.30 dan macam biasa call budak tu bangun subuh. tidur balik around 7 and fikir nak bangun pukul 8.15 ;3 opah cakap dia datang dalam pukul 9 so tak kisahlah kan. ngantuk woi penat menangis hihi bangun bangun je ada 6 miscall dari opah dan err terus call balik and opah dia dah sampai and i was like OH MY GODDD TERUS LARI TURUN BAWAH T.T

okay jenguk tingkap, OPAH TAKDE, TERIMA KASIH-,-''. naik call balik cakap dia on the way, k ^%&$#@!! *aku dah macam hape je lari turun grrr* EH LUPA CAKAP HARINI MEERA PAKAI SHAWL STYLE TURBAN ;O harhar first time sebenarnya tu yang agak excited ;p

omey kang kitaaaaa ;*

sampai sana terus pergi beli ticket, tengok cerita pontianak vs orang minyak. \hihi okay takdelah best mana-,- meera yang beria nak tengok sebenarnya oho sorry guys ;p/ lepas beli pergi breakfast dekat KFC, jalan jalan and lepastu tengok movie. habis je terus pergi ice skating, tak sabar gilaaaa tapi sampai je dekat counter dia cakap sorry kasut habis. -,-'' \orang bayar mahal mahal takboleh nak beli kasut ke hah T.T/

kecewa. kecewa. kali kedua hmph. lepastu kitaorang decide pergi main bowling. okay first time. main main main meera dapat strike sekali je. okay bangga sebenarnya sebab first time kot ;p haha sampai fakharul terkejut gila~

after bowling, pergi popular dengan fakharul. okay tak sah kalau keluar tak singgap book shop ;p beli buku latihan add math, chemist and physics ;) need to struggle start bulan ni. study hard from now on. takut sangat espeyemm tahun depang. haih

lepastu pegi tutti frutti, lepak disana sampai lah nak balik. me, opah and fakharul sempat beli cool blog <3 dah macam hape je kena kejar sebab nak cool blog fakharul-,- well nak rasa je dia punya ;p hmm seronok lah jugak harini :) oh lupaa, fakharul tak cakap pun dia ajak kawan dia. anis? awek dia kot. hm okay taktahu lah kenapa meera nak jealous dengan dia tapi OKAY SANGATLAH JEALOUS AND I DONT KNOW WHY. haih stop it ameera you dont have the right to be jealous with him.

err okaylah penat nak membebel lagi, night.

awak, diri saya mungkin ada dengan mereka tapi hati saya dengan awak ;/ hmm

woi dua orang budak pendek, aku rindu kau okay sayang? #MYA ;p

//Ameera-Aff;