And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Fatin Affiqah Mat Jah.
Friday, November 30, 2012 | 1:38 PM | 0 comments

 Aten, fateng, akak? :D
 1 Mac 1996
 kenal ini budak on 15.6.2012 at Putrajaya International Convention Centre (PICC).
 rapat, 22.9.2012
 TAK SUKA makang sayur. sama macam fakharul-,-
 Guitar :)
 cepat rasa bersalah
 PEMALU? -,-''
 suka kejar orang, main tarik tudung grrr


Okay first aten ni rapat dengan eyda and tak sangka yang kami akan rapat jugak :) dekat asrama tak pernah sedar pong kewujudan budak ni. ahaha eyda selalu cakap pasal dia, kalau eyda bengang dengan dia meera lah jadi pendengar. kadang kadang tanya jugak, MANA SATU FATIN AFFIQAH NI? geram pun ada sebab suka buat my eyda marah ;p

eyda pernah tunjuk, and okay macam biasa perangai meera yang takkan ingat muka orang-,- ingat time tu jelah ihik. well, makin lama makin rapat. tidur sama, makan sama, gila sama. seronok (Y)

awak, even kita baru kenal, saya harap yang semua ni takkan berakhir. sampai bila bila. thanks for everything, i love you :)

//Ameera-Aff;