And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
Comeback :)
Wednesday, December 11, 2013 | 1:20 PM | 0 comments
Assalamualaikum!

Hello there, im back ^.^
Selesai sudah aku menjalani Sijil Pelajaran Malaysia tahun 2013. Haha cehh ayat novel-.-

Well hello again :)
Syukur Alhamdulillah I can finish up everything yang saki baki tinggal dekat sekolah tu.

Terima kasih Allah kerana mempertemukan aku dengan sahabatku, Fatin Affiqah which is aten walaupun macam macam yang jadi. Everyone yang dekat asrama pandang buruk dekat kami. Tapi kalau kita tetapkan hati kita, ikhlas dalam sesebuah persahabatan, insyaAllah Allah akan pelihara :)

Tapi kalau ada yang tak ikhlas, kita kuat macamana pun dalam satu persahabatan tu, lama lama akan hancur juga.

There are so many memories that we create at there. Alah lama lama budak dorm sendiri dah biasa dengan kami. Yelah dulu dengar fitnah orang je, tapi lama lama semakin mengenali :)

Well tak sampai sebulan lagi and we're going to say hye to 2014 and goodbye to 2013 yeayyyy!

Banyak sangat kenangan dalam tahun ni.
Mama, which is mama aten baru je pergi. Terlalu banyak yang kami buat sampaikan aku anggap dia mama keduaku. Hm setiap yang bernyawa pasti akan pergi kan.

Kali terakhir kami bergembira waktu di Bukit Jugra :)
Mama comel sangat pegang camera. Ahaha I will never forget that moment ;') then we go to pantai and makan makan.

Okay penat lah cerita.
Will be continue, Assalamualaikum.

//Ameera-Aff;