And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Date, KLIA 29.11.2012 :)
Friday, November 30, 2012 | 5:06 PM | 0 comments
Semalam pergi KLIA sangat SERONOK! date w my boyfriend ihik ;p dalam bas on the way to KLIA meera try call aten. BANYAK KALI and dia tak angkat. okay sabar. nanti merempat meera dekat sana. pergi sana aten je tau sebab nak buat suprise dekat eyda. nak call eyda memang tak lah kan.

Dah sampai baru aten angkat. konon beli nasi lemak ye kak? padahal baru bangun. dapat ketam dari aku-,- padan. aten dah sampai, dia call tanya dekat mana. meera suruh turun naik lif pergi level 1, pintu 1 and guess what? ada budak umur 16tahun tu salah naik lif. Pegi naik lif KLIA Express tu kenapa?-,-

Ahahaha sangat lawak ah. dah jumpa apelagi peluk ah! hikhik rindu sama kamuu ;/ naik level 5 pergi KFC. niat nak main dekat kapal terbang mainan tu tapi bila sampai KAPAL TERBANG TU DAH TAKDAAAA! bengang gila ah, dia pergi tukar jadi taman permainan yang lain. huh sakit je hati.

lepak jelah dekat situ, dah pesan dekat aten bawak gitar and DSLR dia tu. nak nyanyi lagu kitaorang then record. bukak lah camera dia tu dan tadaaaa dia tulis *change the battery pack* mau tak nak mengamuk pulakk kat situ. sakai punya aten, lain kali takpayah bawak ye yang? dan dengan rasa bersalah dia tu, dia pergi lah charge. kat mana tah T.T

lepastu aten main gitar, nyanyi nyanyi. dah agak bosan jalan jalan tengok food court and aten nampak burger king. haih tau lah kau suka, dah macam ape je-,-

lepak lepak lagi, then text eyda. dia otw. bila eyda sampai je meera suruh aten tutup mata dia mengadap tingkap. cuit dia dari belakang, and okay apelagi terus peluk ahh ;p terkejut ye kak? ahaha mestilah aku datang, untuk korang ;)

salam parents eyda, pergi makang KFC. sembang, gelak gelak *okay actually kitaorang paling bising dekat situ T.T* alah takpa ah, sekali sekala ;p lepastu eyda dah kena pergi. tengok dia kena check barang semua, amek gambar, dan eyda hilang :( Hmm hati hati tau kat sana.

lepastu pergi level 1 dengan aten sementara tunggu baba and bas. nyanyi lagi sambil aten main gitar. tiba tiba ada orang tu tanya hargai aku macam mana eh? meera terus cuba ingat, lupa woi. time nak ingat tu lah aten sibuk naik main gitar, hilang fokus grr tapi rupa rupanya dia main lagu tu sambil nyanyi.



Ahaha thanks awak, suwittnyewwww kahkah sayang kau ;p bas dah nak sampai, peluk rasa taknak lepas. hmm bukan selalu dapat jumpa kan?

woi anak jamadi, oi anak mat jah. aku sayang kau ;')

//Ameera-Aff;