And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Recall our last 3 days memories :)
Friday, November 30, 2012 | 4:15 PM | 0 comments


Last 3 days sebelum sekolah habis gila semakin menjadi. main shampoo tengah malam. Ahaha eyda suka buat rambut rosmah-,- yang aten tak jadi jadi. Nana jadi photographer. thanks na :)

Lepastu esoknya main hujan, petang. siap baling selipar lagi. pergi tandas aras bawah main air. Naik dorm lambat, tak makan malam. Ahaha sangat seronok (Y)

Dekat surau pulak, time ada ceramah duduk belakang melantak koko crunch eyda. lapar gilakk. makan makan sampai tertidur, sementara tunggu isyak and ceramah habis ^^

Tengah malam tu makan maggie dalam baldi! memandangkan minggu last so semua stok makanan dah habis-,- nak mintak dekat form 5 memang tak lah. dorang spm mana layan maggie kan. oho so mintak dekat aspura. sanggup tu. penolong ketua pengawas pulakk. eheh tapi malam tu form 4 ada perjumpaan so kena tunggu dia habis dulu baru dapat maggie T.T

tunggu jelah depan dewan makan tu, warden dah tanya kenapa, *tunggu kawan cikgu, amek barang* ^^v
dah dapat jalan depan cikgu macam ape je, benda haram kan ;p nasib cikgu tak banyak tanya ;)

Kita makan maggie dengan big apple, secet recipe ;) kebetulan meera dapat dari unit uniform kadet polis. rezeki lah katakan~ eh lupa dapat burger king sekali. memang makan besar lah malam tu. Meera eyda aten, dan nana :)

Ni jelah yang mampu, gambar lain tak pakai tudung. sayang betul-,-

Okay sangat banyak kenangan kita dekat asrama. Rindu ;')



//Ameera-Aff;