And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
A thousand words.
Friday, March 9, 2012 | 4:37 PM | 0 comments
Nikmat pelajar asrama ialah balik kampung. Hohooyeah finally lepas 2minggu jadi pendatang asing hutan sepang akhirnya meera sampai jugak rumah. 2minggu dekat asrama, kejap je. Gila kejap. Lama woi. Jadi anda semua apa khabar? Sihat?

Banyak sebenarnya nak membebel ni, almaklumlah dah lama tak online hii semua assalamualaikum ;3

Minggu first macam takde ape lah biasa biasa je tapi sampai je malam khamis tu tup tup lepas isyak, blackout satu sekolah. Meera dah menggigil dalam surau peluk kawan. Aspura yang kecohh, aspuri diam je. *sakai* Malam tu jugak baca yassin besar besaran kononlah ada budak nampak benda -,-

Esok petang pulak, time meera dengan kawan tengah hias kelas, ada pgumuman semua pergi surau. Gila cuak doh ingatkan kena denda sebab takut time tu takboleh masuk blok akademik. Tetibe je cikgu cakap *air takde, pelajar dibenarkan balik* YES sumpah happy! Tapi yang duduk bdekatan je boleh. Sebab pagi sabtu kena datang balik.

Lepas je cikgu cakap tu, hancur hati T.T terpaksalah stay. Then hari sabtu pun sama, boleh balik sampai tinggal 5orang je dalam dorm meera. Sunyi gila lah. Meera call baba maghrib tu, nangis nak balik *okay first time nangis kat public* Gila takut doh duduk asrama. Dengar bunyi macam macam. Tapi baba takboleh amek malam tu so redha jelah.

Petang ahad mama ngan baba datang bawak spageti! Best gila lah. Anddd dorm meera antara paling ramai turun lambat sebab makan kat atas alih alih kena denda berdiri depan blok aspura. Gila kecoh lah dorang. Yang dalam toilet semua keluar tengok. Sengal takde kerja lain

K yang ni tak boleh belah. Malam birthday meera, 5mac 2012 ada meeting dorm. Akak senior aras 4 semua datang marah marah kteorang sbb dorm 404 asyik buat masalah. AND dorang attack meera-,- Konon pasal mesin basuh.

Pernah dulu meera ngan kawan meera pegi basuh time prep padahal ada lagi sikit masa sebelum prep. Dorang pegi ungkit cakap meera tak reti basuh baju sendiri lah ape lah. And meera nangis malam tu sebab akak senior dorm meera nak tukar dorm. Tak tahan dengan kitaorang. Gila sedih lah

Lepas kena marah dorang paksa semua pegi bilik basuh and MEERA YANG KENA BASUH BAJU SENIOR. Kononnya nak ajar meera basuh baju pakai tangan. Kawan meera yang lain ada yang tengok je, ada yang tolong. Rasa nak pelangkung je kepala sape yang diam tu

Dalam hati dah fikir dah, esok nak call baba nak pindah malam tu jugak. Tak tahan. Meera kena bawak 3baldi ada air masuk dekat toilet. Alih alih, dorang amek baldi tu cuah atas meera sambil nyanyi Happy Birthdayyy. GILA SENGAL SUMPAH AKU INGAT BETUL BETUL!

Meera apelagi bengang ah sebab akak akak senior pun join sekali. Buat buat marah lah, nangis lah, buat muka sedih. Meera terus amek gayung simbah semua. Dah yang lain jerit semua pakat nyorok dalam tandas. Pfft. Yang jadi mangsa paling teruk kak azne. Meera bagi dia air sabun ;p

Tak boleh tidur meera malam tu sebab dorang nyorokkan sweater T.T Terharu+bengang. Sayang senior dengan 404. Serious :')


Wei, penat sebenarnya membebel banyak ni. Esok sambung, tata.


//Ameera-Aff;