And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Kenapa mesti berubah?
Sunday, March 11, 2012 | 8:56 PM | 0 comments



Sejak demenjak ni *okay aku shortform kan* aku rasa sedih gila babeng. Rasa macam kena tipu, kena tipu, kena tipu. Tipu kuasa3. Sorry assalamualaikum, korang sedih tak sekarang? Meh join meera:/

Well tadi mandi hujan dan sekarang mata panas+pedih nak demam. Ye aku suka cari pasal T.T Sakit sangat hati bila baca, bila tahu kebenaran. Ape aku tahu? Aku pun taktahu. Rasa nak baling domo jauh tapi dia buat mata bsinar dia. Muka sedih lah konon. Okay takjadi

Dan sekarang aku rasa macam nak balik hostel balik, yang aku fikir duduk dengan hantu lagi bagus dari duduk sini. Nothing. Takde ape pun. Buang masa je.. Akak nak nangis....

Aku nak lari jauh jauh tapi nak pegi mana? Lari pun tak guna sebab benda takkan selesai. Kenapa manusia berubah?

//Ameera-Aff;