And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Hostel -
Friday, February 24, 2012 | 5:58 PM | 0 comments
Lidah tu sangatt tajam. Ya awak, saya terasa. Kadang kadang kita dah sampai taktahu nak buat apa untuk bagi semua orang puas hati. Betullah kan, kita tak boleh nak tutup mulut orang. Bila orang cakap tu, cakap ni, kita cuba ubah walaupun kita taktahu dekat mana salah tu. Sabar, Allah sentiasa ada :)

Assalamualaikum hii semua meera disini nak membebel balik. Cehh almaklumlah dah nak dekat 3minggu tak online asyik terperuk dekat asrama. Macam orang hutan dah ni haa. Tapi best lah, ada kawan and akak akak senior yang satu kepala ;D

Pernah satu hari tu, semua bangun 6.45. Terlepas subuh! Haha takut punya pasall malam tu semua tidur bawah. Dengan akk senior sekali. Bangun semua muka pucat. Dahlah wajib berjemaah. Nasib meera tak boleh solat. Meera gelak, sambung tidur balik ;p

Tadi kan meera belajar sejarah. Pasal tamadun india. Cikgu cakap;

Orang utara bilang gunung itu indah, aku diam.
Orang selatan bilang laut itu indah, aku diam.
Orang barat bilang berlian itu indah, aku diam.
Orang timur bilang permata itu indah, aku diam.
Orang utara, Orang selatan, Orang barat, Orang timur diam
Bila aku bilang kau yang indah.

Wahh sweet sangattt. K korang mesti taktau ape kaitan nya kan? Buat buat faham jelah, malas nak cerita. Haha lain kali k. Emm haritu meera nangis dekat asrama sebab dapat tau adik meera kena demam denggi. Meera tk dapat nak call selalu sebab memang takde masa. Meera cuma boleh doakan dia je..

Waktu meera tau tu meera tanye akak senior dorm meera yang demam denggi tu bahaya tak. Then dia jawab; tengok peringkat lah. Ada yang boleh bawak mati. kenapa?" Meera diam. Terus meera nangis senyap senyap. Nak balikk sangat. Tapi Alhamdulillah dia dah keluar.

Dorang buat suprise pulak hari ahad lepas. Tetibe muncul kat dorm. Padahal meera baru call baba, baba cakap dia tak datang. Sedih gila sebab orang lain ramai yang outing :/ Thanks baba<3

Meera kan, sebenarnya kan. Tak mandi lagi. Hee byeeee!

Baby Baby Baby i rendu youu. Hihik

//Ameera-Aff;