And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Bye dunia :/
Saturday, January 28, 2012 | 11:16 PM | 0 comments
Assalamualaikum. Heyyoo tengah buat ape? K actually meera tanak tau pun :/ Hoho kidding. Hmm esok meera dah kena balik hostel. And yeah, ni mestilah last post sebelum pegi sana.
My god sumpah taknak! Nanti rindu dia, rindu nak gayut, rindu nak online, rindu nak tidur lama lamaa, rindu nak makan sedap sedap rindu nak orang basuhkan baju sendirii T.T

fakharul; mesti lah
asrama tuh macam rumah kedue aku ^^

K kau gila. Untunglah tak sabar nak pegi asrama kan. Eeee tak best tau takk. Cuba cakap ape yang bestnya kat sana? *kawan* tu lain lahh T.T kawan jelah yang best. Dahlah ada hantuu. Haih sabar jelah.

Sejak kebelakangan ni kan, banyak betul masalah timbul. Jangan lah cari pasal dengan meera. Even benda kecik pun meera boleh marah. Tension tau tak. Ehh nak tau something? Homework meera ada yang tak siap-,- Sinopsis papa semua bab and fizik. Godd, lusa ada fizikk ;O

*alah kat dorm esok boleh buat*

Hewhew, petang tadi kan meera pegi ngan mama amek kain hitam kipas belakang kat kedai kawan dia. Dia buat ketat T.T Macam baju kurung meera sebelum ni. Dah la tak boleh duduk brsila. *sigh*

Lepastu pegi pkns cari uniform kadet polis. Semua RM121.90 tak termasuk seluar and satu accesorry dia tah ape kejadah namanya. Mahal oh kesian pulak kat mama. Haila. Lepas tu pegi plaza masalam cari lagi. Takde pulak jual polis punya. *jeling sabar*

Singgah habib tengok cincin mama tempah. Usha sekali cincin kawin nanti. Hewhew cantikk! Harga pun cantik RM54,8630 ;O *Mama cakap cari orang yang mampu beli* K mama jauh lagi okayy.

Hah malas pulak nak cerita dah, nanti lah sambung. Meera nak sambung sedih balik ni. Esok kena pegi T.T Takecare<3


Selamat tinggal dunia-,- Bye awakk<3

//Ameera-Aff;