And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Teknik -
Thursday, January 26, 2012 | 5:02 PM | 2 comments



Hi, world. Assalamualaikum sihat semua? :/ First meera nak tanye korang "perahsan" tak blog ni dah makin cantik? :3 *buruk sebenarnya* Hewhew gila penat edit k. Makan masa 3hari tapi hasilnya simple je-,- \bersyukur ape ada/

Eh meera dah pindah sekolah teknik tau. Sekolah ape tu rahsia<3 Ramai orang igt sekolah teknik ni tak bagus. Eh bagus okay? Meera yang dapat 6a ni pun susah nk masuk tau. Meera dapat pun panggilan ke2. Haila, sabar jelah.

Cikgu cakap ada ssetengah teknik nak 6a ke atas je. Ada yang tak kisah, janji cukup syarat. Mama pulak nak masukkn meera kat mrsm. Oh please taknak. Ape yang bagus sangat lah pun taktau. Dahla dekat johor. Jauh gilaaaaa. Jauh dari mama baba, jauh dari nenek, jauh dari dia *mesti* So tak sanggup ;D

First meera masuk sekolah tu rasa macam pelik. And terasa macam anak manja sebab mama belikan baldi lah, bakul lah, selipar la, biskut lah and! ribena-,- Sayangg mama muahh! Kat sana dapat kawan kawan baru; Faiqah, Ros, Aida1, Aida2, Maria, Farahin, Atira ha yang lain lupaaa :O Sorry seminggu je duduk tak sempat nak ingat!<3

Meera cuti seminggu tauu. Kesian sape cuti 3hari je. Hohoho. Tak sabar nak balik hostel. Nak makan ramai ramai. Nak tidur sekatil dengan ros! hewhew shhhh ;3 Best gila oh. Tapi.. kalau balik asrama nnti tak dpt onl, tak dpt text, tak dpt gayut dah :(

Awakk, orang rindu lah :( Lepas ni dah jaranggg sangat nak sembang kan. Nak jumpaaa tapi tk boleh.. Hmph. Takpe 2tahun je kat situ. Sabar kan? I love youu `tau. Hehe

Okaylah, dah malas nak taip pulak. Lain kali meera cerita lagi. Bye!
awakk, tunggu orang tau

//Ameera-Aff;