And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Woot Woot-
Thursday, December 8, 2011 | 1:12 AM | 0 comments
Hai awak, Good Morning worlddd! Heh meera agak buang tebiat update blog pepagi buta ni >.< Ohh lupa, benda wajib. Assalamualaikum sehatt semuanya? Bagus♥ Jangan sakit sakit dah tauu. Tak elok tak sukaa . Macam sorang tu:/ Nak nangis je rasa. Haihh.

Okay harini meera enjoyy sangat dekat Sunway Pyramid. Dengan adik, arissa and kwn kwn yang lain. Seronokk sangat. Tengok movie, Ombak Rindu? Of course. Tapi bosan lah. Taktahu nape. Sampai meera asyik tengok jam bila nk habis -.- {sebab selalunya meera orang last nk keluar;p}

Tapi kan, part mana yg patut nangis ni? Sumpah susah gila dah nak nangis sekarang -.- Bekuu gitu:/ Kecuali dengan problem sendiri.

Macam semalam jan bagi meera tengok vid ni dan ni. Serious tak gelak langsung tengok. Macam tkde perasaan. Pfft pfft sabarjelaa. Dia cakap lawak gila tapi meera taktahu nak gelak part mana :3 Okay wtv lah kan. Dah takleh gelak, takleh nangis sudah -.-

Eh back to the topic, Meera seronokk gila beronok ronok lah tadi. Lepas tengok movie pegi main ice skating. Macam biasa :) Tapi.. meera teringat dia. Dia? Ala kawan meera;> Sebab kalau pegi pyramid je mesti dia guide mana nk pegi. Actually meera ni selalu sesat, selalu tak igt jalan. Nyanyok lakatekan

Hoho shhh secret tau tau. Tapi harini dia tk dapat join. Sedih gila. Fine, beli kari lah sikit kan. Cari tempat sendri ;> Tapi time tengok movie, skate, Mcd. Erghh dia dia diaa. Sabar lahai. Ehh, meera dah pandai skate tauu. Lajuu gila Kononnya lahh. Ngehehe. Eh dah lah.

Chunky, iloveyou night-

♥Gedikk, rinduu laa. Lama tak on call:/

Photobucket

//Ameera-Aff;