And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
puasa raya + you .
Sunday, July 31, 2011 | 8:42 PM | 0 comments
yeayy malam nie terawih! yeaayyy esok puase , esok sahur! yeayy yeayy . yeayy hek kau ameera -.- \kau tu tak boleh puase tahu takk/ sedar sikit! tskkk, terkilan gilaa. meera tk dpt nk puase penuh tahun nie :( sedih ohh . sedih sedih. ergh, terus tade mood nk puase tahun nie. tak best :( tk syok raya nanti .

hmm , tp nak buat macamana kann . dh tk boleh. terima jelah. haih, harapharap lah kejap je. orang tgh excited nieee . iskk :( esok semua orang puase, malam nie semua orang nk syok tarawih, dhla pahala terawih malam nie mahal \seorang mukmin akan keluar bebas dari dosanya, seperti baru dilahirkan oleh ibunya/ tskkkk mama! nk terawih :'(

grr. tape ah. redha jelah. insyaallah tahun dpn boleh puase penuh. haaa, meera dah ada baju raya dah. huu sonokk. wane purple lagi! heehee , ada 4pasang yg baru setakat nie. satu jubah 3lagi baju kurung moden. suka sukaa. nanti nk dekat raya, balik kampung kt kelantan. \ho ho hoo balik kampungg, ho ho ho balik kampung!/ #puase tk start lagi dh fkir raye -.-

eleh biarlah :P err, change topik. awak, kenape awak tanak layan saye dah :( saye rindu awak yg dulu tahu. \renduu sangaat sangaat/ ape saye dh buat? ape salah saye :( awak pleasee jangan buat saye macamni. saye dah sedar lama dah. awak tanak layan saye. tp saye pendam. saye igt tu cuma perasaan saye je . kawan saye pun ckp mcmtu.

tp ternyata perasaan saye tu betul. semalam sy btlbtl pegi kat awak, tegur awak. tapi awak diam. awak pusing, gelakgelak dengan orang lain \awak saye terase sangat/ awak kawan baik saye tauu. even kita dh tk together tp saye sayang awak lagi :'( awak please.. saye nak tahu ape salah saye. ape saye buat dekat awak nie :(

saye mintak maaf kalau ade buat awak, buat awak sakit hati ke. buat awak sedih ke. saye tau awak tkkn bace semua nie. tp awak, tolonglah saye merayu sangat. jgn buat saye mcmni. sy tk dpt thn lagi nnti :'(



Photobucket

//Ameera-Aff;