And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Hari Keusahawanan Sekolah .
Sunday, July 31, 2011 | 10:23 AM | 0 comments
iqwal hafiz!

awakk. kita jumpa lagi xD hah kali nie saya ade cerita menarik err actually tk pun -.- ah cite jelah. nasib la korang bace :P semalam kan, sabtu 30hr bulan Julai ada Hari Keusahawanan dekat sekolah meera . Memang BEST lah meera cakap! pagipagi bangun pukul7 -.- hihi padahal jnji ngn kwn pkl7 nk kluar dah. aiyooo meera meera. mentang mentang tk boleh solat . aik. kantoi =.=

okay lps tu siap siap. #meera pakai shawl lagi lah. hehe . pegi naik kereta k.anem sebab pagi tu hujan. kteorg rancang nk pegi naik bas tp nk bt mcmana kan. dh smpai dduk jelah kantin . tgok dorg kawad. #ade orang tu kena kawad tgh hujan XD hah lps tu hujan bhenti jalan jalan pegi makan and bla bla bla. iqwal hafiz datang! comel gileeeeeeeeee <3 meera dduk dkt blkg khemah. meera pun pegi lah kt dia. snap gmbr ;P

ha lps tu meera pegi beratur untk masuk rumah hntu. peh , ramai gila lah . sumpah ramai. dh beratur lame lame, dia boleh ckp \rehat rehat, hantu nak rehat/ and i was like \rehat kepale hotak kau, aku nk masuk laaaaaaaaa -_____- / gila ah. org dh beratur lama gila dia boleh ckp mcmtu -.-

then bengang pegilah jalan jalan. jumpa upin ipin kejaps. huuu \betul betul betul ;D/ dah lama tu, meera terus beratur kt dpn, so dpt masuk rumah hantu tu. HAHAHA mula mula excited gila. bila orang dh suruh masuk kan. meera rase nk pusing. \MAMA NAK BALIK/ prjalanan meera kt dlm tu kn , masuk > keluar > trpksa masuk balik > jerit kuat kuat tnpa sebab \padahal tk nmpk hantu pun -.-/ > langgar orang >tup tup, dah kt luar -.-

wktu kt dalam tu, time syok jerit kan. boleh pulak selipar purple meera tecabut sebelah. hah \lagi pucat muka/ yg meera fikir #mane selipar aku mane ni mane ni -.- alih aalih mcm ade selipar lak. apelagi pakai jelah. tk kisah la selipar hantu tu ke ape ke. hoho . pstu kteorg main rempuh je org org semua. psst, meera rase hantu pun kena. haha! meera pgg tgn kwn meera. 22 memang tk lepas ah. sampai org kt dlm tu yg cuak tlg tunjukkn jalan. kahkahkah \padanmukakau/ tp memang betul ah, masuk je terus meera tutup mate sampai keeluar . so jgn tanye meera nmpk hantu ape. ape pun tade . hihi

lepas keluar tu, terus jerit rempuh pintu. duduk, tgn mggeletar \penat jerit lah oi/ :DD then jalanjalan dekat gerai sampai lah pkl4 . pstu balik rumah jalankaki. malam pkl8 lebih txt txt txt terus tertidur . pagi bangun makan onl tulis post nie. hihik tu je tataa

bie i love you i miss you tau



meera dan sayang sayang

psstt; awak awak! iqwal hafiz peluk saye tau taauuu. jangan jeles okayy ;P


Photobucket

//Ameera-Aff;