And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Jika Ramadhan ini Merupakan Ramadhan Terakhir, Layakkah Kita BerhariRaya? Part-1
Monday, August 1, 2011 | 9:12 PM | 0 comments
okay meera sebenarnya tengah bosann gila babeng nie \babeng pun tk bosan mcm meera -.-/ eh babeng tu ape ek? #kahkah wtv lah . ha td tgh syiok layan bosan tetibe pulak teringat tazkirah ustazah mase phimpunan pagi tadi \ehh of course lah saye dengar, saye budak baik sangat tauu/ hihi perasan pulok dohh -.- ish, back to the topic. alang alang teringat meera pun tfikir nak mmbebel kt sini kejap . haa meera memang suka dengar ceramah, td ustazah cerita pasal buah kurma. tapi satu tajuk yg tarik prhatian meera #Jika Ramadhan ini Merupakan Ramadhan Terakhir, Layakkah Kita BerhariRaya?

uhh, memang menyentuh sambil menyengat jiwa meera lah time dengar tu. tskkk, takut, sedih semuaa ada . tanak mati lagi! tanak tanak, orang nk raye. eeeeeee nak kawenn lah! nak buat warne purple kenduri nanti! \hihik gatal kejaps/ haha dah. sikit sikit merepek dh lah kann. nanti jadi mcm sorang mamat tu. suka merepek \alolo bie, jgn terasa :p/

hah , lari topik lagiii -.- okay, macamana kalau betul ni ramadhan terakhir kita? Alhamdulillah lah kalau kita mati dalam bulan mulia nie, tapi cukup ke bekalan nak bawak. harap cukup lh kan? harap? hmph . bulan ramadhan nie kan, boleh lah kita topup sikit sikit. satu kebaikan banyak tu pahala. 700ratus beb! kalau senyum pun dpt! tu baru senyum tauu :) \eh eh meera senyum lah! dah dapat dahh XD/

dalam bulan ramadhan nie jugak kita boleh bace al-quran kan? setiap kali lepas solat baca 4helai \ustazah meera ajar kalau nak khatam 30juzuk sebulan ;)/ *psstt, senyum lagi. heehee . hah bawak bawak lah betobat amek quran korang yang mungkin dah lama tk sentuh , tah tah dah berhabuk kan? ish ish \same lah kitee/ teruk perangai -.-'

dah start bace quran, solat terawih jangan tinggal tauu . sikit pun jadi lah. \hah pahala solat terawih malam kedua nie kan; diampuni dosanya dan dosa kedua orang tuanya jika mereka adalah orang mukmin/ eeeee bukan senang tau! bulan nie bulan mulia. cuba lah buat kebaikan dan hindar semua keburukan okay? renung renungkan dann? \selamat beramal/ hahaha.

insyaAllah meera sambung lagi esok hari ;) byebye assalamualaikum .

#nasib jugak lah meera bosan kan, boleh post bnda nie. dapat topup pahala kalau ada orang bace. yeayyy nak masuk syurgaa!
Photobucket

//Ameera-Aff;