And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
TUTORIAL KOTAK FORMSPRING
Sunday, January 30, 2011 | 9:37 PM | 0 comments
hye hoi . meera tengah bosan pstu meera tfikir nk buat tuto .
meera xdela pndai sgt tp bole la sikit sikit .

meera nk blaja dr skrg so meera hrp meera dpt sokongan dr korg korg yg bace nie ;)
wlpun meera xbyk follower , meera xkesah . meera nk buat pun nk share je and supaye meera xlupe mne meera letk codecode ntuk yg tu . yg nie . so nanti senangla nk tuka :)

tuto yg meera buat nie pon bnda bnda yg meera tahu dan blaja dr blogger yg laen .
haish . byk pulk meera bebel . xretireti nk start . hee .

okay , yg first nie meera nk buat tuto psl kotak . nmpk kn kotk tu . xdela sush sgt . kegunaannya slaen boleh letk formspring korang bole jugak letk music player atau pape je la yg korg nk . okay mule mule korang pegi sini pstu ikutla step kt gmba bawah nie .

okay , bg yg xphm tu meh meera terangkan secara terperinci *baek kan meera . hehe :D

1 . korang padam code Personalia: mcm dlm gamba tu pstu gantila dengan gamba yang korang nak . mcm meera , meera amek gamba

2 . ikut step kedua tu n gantikan dengan code formspring,music player korang . actually ,korang bole je letk notes atau pape .

3 . korang tekan edit and click me nanti die akn kluar result dekat belah kanan .

4 . lastly , kalau korang dh puas hati , copy je code tu and paste dekat html/javascript .
siap :)

-fuhh . bangga dpt buat tuto yang first . hohoho

k la . mau rehat sebelum smbong tuto yg sterusnya ;)
bye ~

Photobucket

Labels:


//Ameera-Aff;