And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
cara letak formspring dalam blog
Sunday, January 30, 2011 | 10:30 PM | 4 comments
hye ! okay meera dh ready untuk mgeluarkan ilmu2 yg tesumbat kt dlm otak nie . kali nie meera nak buat pasal formspring . tuto yang lepas kan letk formspring dlm kotak , tp kalau korang taktaw mcm mne nak amek formspring tu memgla susah .

actually cara die senang je .

1 . korang sign in je korang punye acc dkt formspring . kalau xde tu bolehla buat :)

2 . pegi setting > widgets

3 . dkt situ korang bolehla renovate same ade korang nak besa ke , kecik ke , korang boleh jugak
ubah warne ikut kesukaan korang .

4 . kalau dah puas hati , copy code die n paste je dkt html/javascript :)

5 . done !

senang kan ? meera aja mule2 yg senang dulu . mane yang meera tahu je . lagipun meera bukannye pndai sgt . saya budak sedang belaja :)

bye !
Photobucket

Labels:


//Ameera-Aff;