And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Take a note.
Friday, December 9, 2011 | 11:22 PM | 0 comments
Hi Assalamualaikum guys. Yeah, update pepagi lagi. Bosan taktahu nak buat ape. Serious -,- Hah tadi pergi pasar malam, Nampak banyak shawll. Ohemgeeee geramm. Kalau baba ikut nak je borong semua. Ni takde orang nak belikan untuk meera ke? Ala korang kan minat meera, meh bagi meera satu meh. *Muehehehe jeling-jeling*

Oh lepastu meera beli bubble tea! Lama gilaa tak kunyah bubble tu. Jadi gila meera kejap tadi sampai adik ngan arissa geleng-geleng. ♥HohoHikk Seronok tauu. Meera ada cari jus tembikai tadi tapi takde T.T Pergi kawanmu {Pasaraya, Fyi} bawak balik belon tapi takde warna purple. *Sigh*

Asal ade benda mesti meera mintak;
"Wei, ada warna purple tak?"
"Alaaa, purple tade?"
"Eeee aku nak, aku nak! Kaler lain tade ke? Purple ke.."

"kau ni tak habis ngn purple lah" - Fakharul

Heh kena sebijik. Alah nak buat mcmana dah meera suka. Jelly lettew ;p Lepas curi belon, sembang kejap then balik rumah onl. Hah amir ada suruh meera tengok The Walking Dead tapi tengok kejap je sebab bosann. Hantu dia lawak *seriously -,-*

Oh lupa, petang tadi ada buat aktiviti ♥Stalk fb orangg, Hihi and and jumpa 1fb ni. Okay kau hot, *takkesah* Semua status kau beratus like. Agaknya kalau kau tulis "Offl jap, nak berak" punn beribu nak like kan. Dari dulu aku dok perati kau.

Dari couple jadi single now couple balik. *okay memang tak kisah* tapi yang aku kisah kau tu bajet, sikit sikit "Esok aku hang Pavi, jum ramai-ramai jumpa aku sana" Pastu pengikut kau tu pun like lah byk-byk. Sebab ape? Sebab dorang nk lah jugak disebut sebut, tumpang glamour gitu ;*

Wei, nak tercabut dah hidung aku ni tau baca semua status kau. Bukan aku nak tapi dah tempampang depan mata. Pastu nak post kat wall konon "ramai gilaa" orang buat sign name untuk kau. ♥woo woo, aku nak jugakkk. Bluek tak heran lah -,-

Lagi satu kau nk cakap pasal agama, nak tegur orang tapi kau tu tk sedar status kau tu f lah macam-macam ada. Pastu nak tulis kat info `kalau takde terima kasih lepas 5mnt i approve you, ill delete you` ♥Gilaa bajet hot ohh. Kau ingat semua nk add kau ke? Dah kalau kau app org tu tk onl? Ngok fikir pakai otak jangan pakai lutut. Ha marah ni marah.

And seriously, jangan nak cakap pasal agama kalau gambar kau tu pun tededah sana-sini. Tak cakap aku baik, tapi kau tu dah tunjuk kelemahan kau ;>

Okay okay cool meera cool. Dah la, suka hati kau lah nak buat ape =,= Malas meera. Kbye

;Actually post ni merangkumi semua bajet bajets dekat Facebook tu. Dah becampur dah tp perangai korang same je kan. Night!

Okay meera sbenarnya tengah pening sebab blog ni macam takde orang datang tapi followers makin ramai. Lahai peliknyaa. Silent readers eh? Haaa. Tp tkpelah, thanks sebab follow meera
Photobucket

//Ameera-Aff;