And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Nenek ♥
Tuesday, December 13, 2011 | 4:09 PM | 2 comments

Hari khamis lepas nenek datang. Seronokkk gila. Nenek datang nak bincang pasal kenduri kawin Ayah din. Guess what? Kenduri tu buat dekat rumah meeraaa. Oh my, awesome gilaa. Tak sabar T.T

Ehh, Assalamualaikum readers. Sihatt? :) Meera rasa excited gila sebab ni first time ada kenduri kawin dekat rumah sendiri. ♥Hewhew yelah kan kalau nak tunggu meera lambat lagi lah jawabnyaa. Tu pun belum tentu ada yang nak-.-

Em nenek balik harini tapi nenek datang balik nanti. Lagi 10hari :D Kenduri 25Disember2011 insyaAllah :) Meera tak rasa sedih pun nenek balik sebab nanti nenek datang balik. Sebab selalunya meera mesti nangis :3

Yeahh meera memang agak manja ngan nenek. Sikit sikit merajuk, sikit sikit nangis. Ngehehe well well ^^ Tapi meera sayangg nenek sangat sangat tauu. Sejak kbelakangan ni kan, nenek selalu sakit lah, risau meera :(

Meera taknak nenek prgi lagi tau. Meera selalu doakan nenek. Nenek dah janji ngan meera yang dia nak tengok meera besar then kawin, lepastu duduk ngan meera <3 ♥One big happy familyy:)

Walaupun kakak selalu bangun lambat, selalu duduk dalam bilik, selalu onl, selalu tak makan, tapi kakak tetap sayang nenek tauu. Kakak tunggu nenek:)

♥Muahh, ily
Photobucket

//Ameera-Aff;