And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
Cant smile without you ♥
Thursday, November 10, 2011 | 11:15 AM | 0 comments




Hello and good morning world, haha tau dah tengah hari saje je ;P Ehemm, assalamualaikum semua apa khabar, sihat? Dah makan ke belum? Belum? Samalah kita. Tsskkk, lapaaarrr :/ Sorryyyy sangat sebab dah lama tk blogging. Rasa macam malas pun ada sebab blog buruk. Tade sape nak datang :( Tapi sekarangg, dah baru kan kan kann? Thank you to Faqihah Husni sebab buat template ni. Its awesome! Cuma meera dah ubah ubah. Hoho tak marah kan? ;D

Well, sebenarnya meera bosan plus sedih. Banyak sedih meera ni. Yang ptama esok last sekolah.Walaupun meera ni 2hari je pegi sekolah after PMR, tapi meera tetap sedih. Yelahkan, banyak sangat kenangan walaupun baru setahun meera dengan 3cekap. Banyak sangat. Especially dengan Ida, Fakharul, Wafiy, Fateh, Mirul, Khatib. Haha dorang memang gila. Satu kepala. Meera selalu kena buli. Pfft pfft -.- Tapi besttt. Fakharul, Wafiy, Fateh pernah bawak meera pergi tengok pemandangan dekat Bukit Subang. Cantikkk sangat! Meera rasa tanak balik pun ada :/

Mirul ngan khatib pulak sukaa datang tempat meera. Lepak lepak and nyanyi. Hah hah! dorang suka curi curi dengar meera nyanyi wlaupun slow. Pastu angkat2 kening. Grrrr. Kadang kadang dorang suruh meera ajar math. Lepastu nak bajet bajet "Oh ni sbenarnya aku dah tahu lah, saje nak uji kau :D " and i was like -__- blah lah kauu. Khatib tak abes abes dengan konon-kononnya nak mgayat meera. Ngek ohh. Semua ingat betul. Padahal saje je dia tu. Haih tapi takpe, tu semua kenangan :)

Ida, gila gila gila! Hehee memang ida gila pun. Kenapa? Ntah. Saje je nak cakap ida gila :D Lepas meera kena duduk sbelah ida kteorg jadi rapat. Mana mana je kteorang je. Nak pegi toilet asyik kteorg, pegi rehat awal kteorang, asyik nyanyi dalam kelas kteorang. Banyak tak siap homework kteorang. Pastu buat smbil gelak, bising sebab banyak karangan tak siap. Ngeeee^^ Time sebelum PMR haritu pun kteorang lain kelas tapi still jugak ponteng pastu beli air and lepak dekat kantin ngan fakharul wafiy and fateh. Hoho I love you tauu ida <33

Meera ingat lagi waktu awal2 dulu, buat study group dekat rumah meera. Meera tjatuh atas Fakharul pastu smuaa gelak. Haihh malu gilaaaa. Dorang tak cakap ada air kat situ. Licin la >.<
Pastu arissa pulak jatuh kat tangga, meera lah paling kuat gelak *balas dendam lah konon tapi dorang usik balik terus diam. Tett taknak ingat dah. Maluuu \-.-/

Pastu ada satu haritu meera hangout ngan arissa fakharul wafiy and adik kat pyramid. Tengok cerita Karak. Seronokk. Sebab meera tutup muka pakai topi wafiy ;DD Dorang tengok siap cakap hantu tu lawak lagi -___- gila kann? Tapi happy :>

Thanks guys for every happy moment when we were together. Thankyou fakha for the lyrics. Ive been touch yknow ;) Thanks ida for being my shoulder whenever i need it. Thanks arissa who always be with me. Wafiy and fateh, I love you guys too :) You guys are my life. And special thanks to my `awak. Thanks for everything. If you are reading this, i just want to let you know that i am still loving you and every moment when i am with you. Chunky


Photobucket

//Ameera-Aff;