And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
5.8.2011
Friday, August 5, 2011 | 10:40 PM | 0 comments
oh hey guys. its me again. and again . hihi meera lah :P oh ya, petang tadi kankann mama suruh meera pegi kedai beli bahan untuk masak tomyam \tskk tomyam tuuuu/ okay dia suruh meera beli udang, sotong, serai and bla bla bla. tp yg meera nk crita skrg psl sotong andd udang. pehh, geli gilaaaaaaaaaaaaaaa -.- dhla meera nie tk suka dengan segala macam jenis ulat. or even insect x/ geli gelii, semua binatang geli. except! kucing ;D so yeah, td punya lah lama gila kat peti ais belakang tu. nasib tade cctv. kalau tk, dia saman meera sebab bukak pntu lamalama.

Haish, sotong tu mate dia besar tau takkk . and si tuan kedai yang cerdik tu tk retireti nk sediakn penyepit ke ape ke. senang sikit \yelah, senanglah kalau dia dpt pelanggan macam meera niee =.=/
ni takk, orang kena amek pakai tangan. uh yucks! sempat lagi meera membebel kat sotong tu #hey, aku cuma pegang kau bila makan je tauuuu -___-

dah sudah sotong, udang pulak. eeeeeee lagilahh. dengan janggut dia yg 2ciput kat depan tu. mate terkeluar macam kena sambar petir \like oh my godddd, someone tolong meera amek benda alah nieee!/ Haih tapi sabarjelah kan. bulan puasa nie. meera amek 2jenis binatang tu pakai plastik. aiyooo serious meera ckp susah and lama gila. tp kan \boleh pulak meera lompatlompat sebab teramek 2ekor udang sekaligus. dah tu, pegang pulak misai dia yg tk reti nk cukur tu. aaa sabar jelah wahai hati . tskkk

lepas dah siap amek tu, apelagii lari pegi kt kaunter depan terus bayar. balik rumahh baring . time balik tu sempat lagi meera membebel \this is my first and last mamaaa! -.-"/ okay done psl petang tadi.

dalam 5.30 meera pegi bazar ngn arissa . Oh ya, jumpa dgn paan, fadhil and of course si mamat tu but then dia boleh bt tktau. oh kaayy, lupa tgh gadoh \hihik ;D/ so yeah, dorg ngn group dorang meera ngn arissa and mimi \macam takpernah kenal kan/ergh sabar jelah .

emm lepastu balik \oh ya lupa, kt bazar meera beli tembikai!/ balik bawak air naik atas masuk bilik. baring baring then turun minum makan. tp sikit je oh. tade seleraaa. malam pulak pegi terawihh . yesss. ehh dia call. tskk pause !

#boleh pulak
Photobucket

//Ameera-Aff;