And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
tutorial effect marquee
Monday, March 14, 2011 | 1:23 PM | 2 comments
hah , kaka gedik meera ad tanye mcm mana nak buat contest yg gerak gerak tu . tau tak yg mane ? cuba korang usha dkt blh kanan blog meera . tgok tajuk contest . ade kan ?

nak buat ?
jum ~

copy paste code nie dkt tmpt biase - html javascript .


<marquee direction="up">

text atau code korang

</marquee>


* up tuh untuk direction - boleh tukar down , left or right

*** kalau nak bagi dia brhenti bila disentuh boleh tmbh code nie
onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"
nanti jadi macam nie :-


<marquee direction="up" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">

text atau code korang

</marquee>


** sebenarnya byk lagi cara tp meera lupa , and disebbkn computer still rosak ,
ini je yg meera dpt tolong .

sorry :(

nnti meera update blk tuto nie :)


***kalau nak masukkan gmbr , blh ambik code die , paste kt situ .

****nak link kan gmbr tu boleh tekan rich text , highlight gmbr trsebut dan tekn link :)


tu je , bye :]
Photobucket

Labels:


//Ameera-Aff;