And in another life,
I would be your girl
We'd keep for our promises
Be us against the world


And in other life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away.

       //
And in another life
You would be my girl
We'd keep full our promises
Be us against the world

And in another life,
I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
the one that got away.


            -once you came into my life, please, stay.
Home l Follow l Dashboard

>ask me anything here<
Meeraaa Stuff Credits
" Alright, let’s stop crying and
wipe away your tears now "

- If you're a hater, run befo' I eatchu.

Photobucket My boyfriend ♥



← older
newer →
cara buat tab menu macam meera
Wednesday, March 9, 2011 | 3:42 PM | 6 comments



maksod anis yg nie kan ?





hah jum mula :D - nie cara meera kayh ? actually , byk lagi cara . kott la . hihi -

anis edit dulu tulisan tu , boleh edit dkt picnik , kalau ada photoscape pun boleh . photoshop lagi lah boleh ;P

lepas dh edit tu , upload dulu dekat photobucket untuk dptkan url .

copy html punya code . em mcm kt bwh nie ,


okay lepas tu prgi dekat html javascript . paste dekat situ .
hah nie kena fokus sikit .

korang tekan rich text , nnti dia kluar gmbr .
hah highlight gmbar tu .

pastu tekan link dan letk link anda .
contoh : korang buat 'home' - tulis lah url blog korang , kalau meera

sukasukihidupsaia.blogspot.com

kalau buat tutorial , korang letk lah link tuto tuh .

hah pening dah ? jum tengok gmbr nie :D




abaikan gmbr tutorial tu . tu cuma contoh kayh ?

tu jea ~ tak faham tanye kayh ? comment je . nnti meera tlg :]

bye !
Photobucket

Labels:


//Ameera-Aff;